top of page

Waarom uw horloge aan ons verkopen?

Met jarenlange ervaring in de wereld van luxe horloges, is Timeline Watches een merk waarop u kunt vertrouwen als het gaat om het ontvangen van ongeëvenaarde en gevestigde expertise in luxe horloges. Wij beoordelen uw horloge vakkundig en bieden u een concurrerende en nauwkeurige waardering van het horloge dat u aan ons wilt verkopen. Onze deskundige taxateurs hebben hard gewerkt om ervoor te zorgen dat de onmiddellijke online taxatie * zo nauwkeurig mogelijk is. Voltooi uw reis online of bezoek een van onze winkels, waar toegewijde collega's u zullen helpen bij het waarderen en verkopen van uw horloge.

We geven u een offerte voor de meeste luxe horlogemerken. Er worden onmiddellijk taxaties gegeven voor duizenden Cartier-, Breitling-, TAG Heuer-, Omega- en Rolex-horloges, en er zullen nog veel meer merken volgen.

AVW-Audemars-Piguet-Royal-Oak-15202-ST.j

WIJ KOMEN EEN HANDIGE TIJD VOOR EEN VERGADERING AF

DE LAATSTE EVALUATIE VAN HET HORLOGE WORDT UITGEVOERD IN DE WINKEL

WIJ STELLEN EEN CONTRACT OP EN DE NODIGE DOCUMENTEN

WIJ GEVEN TER PLAATSE GELD

Vul het formulier in en ontvang een offerte

Als u uw horloge / sieraden wilt verkopen / upgraden voor een zo hoog mogelijke marktprijs, vul dan onderstaand aanmeldingsformulier in. Voor een nauwkeurige en correcte evaluatie verzoeken wij u zoveel mogelijk velden in te vullen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bedankt! Bericht verzonden.

bottom of page